Bemutatkozás

                                                                           A ház lüktető szíve és érhálózata


Mindenki érezte már azt az érzést, amikor egy zord, széljárta téli napon belépett egy épületbe és hirtelen kellemes meleg veszi körül, mintha más világba lépett volna. Ahogy az is ismerős érzés mindenki számára, hogy egy rekkenő nyári napon egy épületbe lépve kellemes hűvös fogadja és szinte megkönnyebbül, hogy bent lehet. Az épületek lakóinak, felhasználóinak  komfortérzete – egy ház igazi értéke –, az „otthonosság” légköre azonban nemcsak téglákból, burkolatokból vagy éppen csövekből, kazánokból és vízcsapokból áll, hanem az azokat rendszerbe foglaló mérnöki munkából is. Az, hogy egy csapból folyik a víz, a kinti hidegben odabenn meleg van, a legtöbb esetben komoly mérnöki munka eredménye. Cégünket pedig ez a mérnöki munka teszi egyedivé, különlegessé. Amikor dolgozunk, nemcsak szerelünk, fúrunk, hegesztünk, hanem az emberek kényelméért és a házba épített technológiák működése érdekében rendszereket alkotunk, felelősek vagyunk a ház lüktető szívéért és érhálózatáért.

 

A láthatatlan érzet

A mai építészetben persze már korántsem elég, hogy folyik a víz a csapból, vagy meleg van, a komfortérzetet az adja, ha minden természetesen, láthatatlanul történik. Az emberek kényelmének megteremtéséről, a természetes módon működő rendszerekről szól a munkánk, az életünk. Rendszereink és gyártási folyamataink minden részlete arról szól, hogy a majdani épületben a felhasználók megkapják ezt a láthatatlan kényelemérzetet. Szellemiségünket több mint 70 fős, nagyrészt saját nevelésű szakemberekből álló csapatunk támogatja. A teljesség igényével és kitüntetett figyelemmel fordulunk minden megrendelőnk felé, legyen szó egy családi ház, vagy lakás felszereléséről, vagy éppen egy óriásberuházás mindent felölelő épületgépészeti kivitelezéséről.

 

 

                                                                           Mérnöki lét és innováció

Ahhoz hogy egy épületben minden működjön, vagy méginkább minden jól működjön – szerelőink precíz, áldozatos kivitelezői munkáján túl – mérnökeink erőfeszítésére van szükség. Ha egy házban a malter a kötőanyag, a mi munkánkban a mérnöki teljesítmény az. Elsősorban ezt kínáljuk minden megrendelőnek.
És ahogy a világ minden területén, úgy az épületgépészetben is természetes az örök megújulás, az új technológiák folyamatos beépülése a házakba, a mindennapokba.
Nagyanyáink idejében már egy falikút is (épületgépészeti) innováció volt a teknőhöz képest és unokáink lehet, hogy már nevetni fognak a mai kor hi-tech napkollektorain. A mi küldetésünk, hogy ezt a folyamatos megújulást kézenfogjuk és a megrendelőknek ajánlva átvezessük a beépített technológiákat az egyik fejlődési fokról a másikra. Mérnökeink folyamatosan keresik az új megoldásokat, ez a mérnöki munka                                                                                                                        értelme, a mi munkánk esszenciája.

 

A jelent éljük, a jövőt építjük

Cégünk tudatosan és folyamatosan fejleszt. Az innovatív megközelítés társaságunk minden területére kiterjed. Ez megjelenik úgy a hagyományos rendszerek egyre korszerűbb formába öntésében mint a környezettudatos, „zöld” technológiák kínálatunkba integrálásában, mind a szerelési munkánk során alkalmazott környezetbarát anyagok használatában. A hagyományos rendszerek energetikai optimalizálása, a napelemek mint alternatív energiahordozók felhasználása, a szürkevíz-ellátás mint energia újrahasznosítás, a geotermikus rendszerek és hőszivattyúk alkalmazása mint zöld energia alkalmazása mind-mind szerepel cégünk palettáján. Szeretünk abban a tudatban tevékenykedni, hogy nemcsak a ránk bízott teljesítmény tökéletességére figyelünk, hanem annak környezetre, ezáltal közös jövőnkre gyakorolt hatására is. Fejlesztéseink megjelennek a cégműködés számos más területén is. Munkafolyamataink optimalizálása, pénzügyi folyamataink állandó javítása hozzájárul ahhoz, hogy hatékony, stabil partnerei legyünk megrendelőinknek. Marketingkommunikációnk, arculatunk folyamatos frissítése – honlapunk harmadízben történő teljes megújulása – pedig abban segít, hogy minél szélesebb körben közvetíthessük filozófiánkat, üzenetünket partnereink számára. Tevékenységünk korszerű megvalósítását a szintén folyamatosan megújított MSZ EN ISO 9001 és ISO 14001 rendszereink biztosítják.

 

                                             Sikereink kulcsa Megrendelőink folyamatos elégedettsége és bizalma

A Techno-Csek Kft. története a partnereinkkel szembeni erkölcsös magatartásunkról és etikus hozzáállásunkról szól. Eredményességünk abból táplálkozik, hogy ezen elvek mentén bonyolítottuk kapcsolatainkat mindenkivel, akivel kapcsolatba kerültünk. Ennek partnereink általi elismeréseként cégünk Nívó- és Mesterdíjai is kapott az elmúlt években.

Stabil pénzügyi hátterünket tükrözi, hogy a jelenlegi nehéz gazdasági környezetben is megbízható besorolásunk van a bennünket folyamatosan támogató bankoktól. Társaságunk évek óta a piacvezető cégek között található az épületgépészeti szektorban. A megbízható szerelési tevékenységünknek az alapja, hogy hűséges partnereink mellett folyamatosan bővítettük megrendelői körünket, akik bizalommal vannak cégünk iránt. Külön öröm számunkra, hogy magyar és külföldi partnereink, akik a legnagyobb figyelemmel és szakértelemmel tervezik és kivitelezik épületeik vázát és gyártási folyamatait, minket bíznak meg minden olyan feladattal, amelyek az épületek működésének biztonságát, élhetőségét és kényelmét szolgálják.